top of page
6C2598B0-08C3-4E04-85D3-18AB15A2B507.JPEG

Wie ben ik?

Jij bent natuurlijk benieuwd wie die persoon achter de camera is.

Ik ben Jo-ann Groenewegen, aangenaam kennis te maken! Ik kom uit Hoek van Holland, het bekende dorpje aan de kust. Ik ben iemand die niet van stil zitten houd en graag altijd wat wil doen, spelletjes avond, koken of een feestje alles mag. Ik wil je graag vertellen hoe mijn passie fotografie is ontstaan.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Mijn verhaal

Wat wil jij later worden Jo?.... Dat is de vraag die je als kind altijd gesteld werd. Politie agent, juf, brandweer of dolfijnen trainer waren de meest voorkomende antwoorden van andere kinderen. Kleine Jo zei altijd: ' fotograaf voor de krant.' 

Dit was eigenlijk al het begin van een lang verhaal.

Na mijn middelbare wist ik het zeker, Grafisch Lyceum staat op mijn lijf geschreven. Met veel plezier en nieuwe kennis heb ik hier na 3 jaar mijn diploma fotografie mogen behalen. Hierna heb ik nog 3 jaar lang kennis op mogen doen op het gebied van studio fotografie. Hoe leuk is het om kinderen, baby's en familie lachend op de foto te krijgen. Hierna begon mijn avontuur met het starten van een eigen bedrijf. Ik heb veel verschillende gezichten voor mijn lens gehad en veel verhalen mogen aanhoren. Ik vind het elke keer weer leuk om nieuwe mensen te leren kennen! Naast mijn eigen werk ben ik momenteel ook werkzaam bij een lifestyle- en fashion bedrijf. Hier fotografeer ik voornamelijk veel producten en werk ik met modellen om verschillende campagnes te mogen schieten. ​

Zo als je kunt lezen blijf ik mijn horizon verbreden. Ik pak graag de leukste klussen aan waar ik veel energie uit haal en voor nieuwe dingen leren ben je nooit te oud toch ;) Met alle kennis die ik bezit ben ik steeds meer gaan fotograferen en tot de dag vandaag nog steeds met plezier aan het werk ben. 

Zie ik
jou snel?

Ben je geïnteresseerd in mijn werk en wil je graag een shoot bij mij boeken? Klik op de button om naar mijn contact pagina te gaan.

A7BFDF67-8645-46AC-9DD7-C6296D57CB0A.JPG
bottom of page