top of page

LAAT ZIEN WIE
JULLIE ZIJN

Interieurfoto’s van het kantoor, spontane portretfoto’s van jezelf en je personeel? Productfotografie en de sfeer op de werkvloer vastleggen? Graag wil ik je hierbij helpen! 

Graag wil ik je vertellen waarom bedrijfsfotografie belangrijk is en je overtuigen om deze stap te nemen. 

Bedrijfsfotografie school
DSC_0491.jpg
DSC09909.jpg
DSC_4456.jpg
DSC_5003.jpg
Argan.jpg
DSC_8420.jpg
DSC_2399.jpg
DSC_9412.jpg
DSC_4142.jpg

WAAROM BEDRIJFSFOTOGRAFIE?

Een nieuwe website, daar horen foto's bij. Teksten op je website kun je versterken om foto's toe te voegen. Vertel doormiddel van tekst en foto een uniek verhaal, jouw verhaal.

Laat jouw website en social media opvallen en onderscheid je van de concurrenten. Overtuig de klant en laat zien wat je wil verkopen. Je laat zien dat je kwaliteit belangrijk vind.

Laat sollicitanten zien wie er binnen jouw bedrijf werken. Het is altijd leuk om alvast doormiddel van de personeel foto's te bekijken wie ze misschien wel in de toekomst op de werkvloer tegen komen

Wie zitten er in jouw team? Wie zijn de mensen achter het bedrijf? Laat ze zien! 

Hoe wil je jouw personeel op de foto zetten? We gaan alles bespreken, wat zijn de wensen en hoeveel mensen gaan er op de foto?

De foto's kunnen binnen het bedrijf worden gebruikt maar ook kan het personeel de foto's gebruiken voor bijvoorbeeld LinkedIn. Handig toch?

Personeel foto's

Verkoop je producten maar weet je niet hoe je het mooi in beeld kan brengen? Graag wil ik samen met je kijken naar de mogelijkheden. Voor een witte achtergrond of bouwen we er een setting om heen? 

Ik denk graag met je mee om de producten zo mooi mogelijk te kunnen presenteren aan de klant.

Product foto's

DSC_0539.png

Wil je graag de klanten laten zien hoe het kantoor eruit ziet? De sfeer tussen de collega's onderling en het harde werken?

Het karakter van jouw organisatie in beeld brengen. Ik help je graag!

Samen gaan we kijken hoe we het beste jouw bedrijf in beeld kunnen brengen. 

Sfeer foto's

Argan.png

OVERTUIGD?

En heb ik je een beetje kunnen overtuigen? Graag wil ik langs komen voor een praatje om het te hebben over de mogelijkheden. Neem contact met mij op en wie weet zie ik je snel!

ZIJ WAREN JOU VOOR

Logo-Plant-a-Friend-Groen-1024x1024.png
Transparant+-+Het+Interieur+Depot-03-1920w.webp
logo_tarcisius-school__1_-removebg-preview.png
BURG18012DLogo2DCMYKx11.png
DSC_3075.jpg
bottom of page